ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ NHS

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Η NHS στα πλαίσια κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης σε συνεργασία με την Δημαρχία και την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων, προχώρησε στην δωρεά, κάρτας υγείας σε όλους τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ σε όλα τα σχολεία Α Βάθμιας Εκπαίδευσης από την Σχολική Επιτροπή του δήμου Κορινθίων

Β.Νανόπουλος: «Αξιόλογη η δουλειά που γίνεται από τον Πρόεδρο Μ. Κλεπετσάνη, τον ευχαριστώ!»

Την παροχή δωρεάν κάρτας υγείας για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του δήμου Κορινθίων ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ.Μιχάλης Κλεπετσάνης. Η πρωτοβουλία του Προέδρου έτυχε της υποστήριξης του Δημάρχου Κορινθίων από την πρώτη στιγμή και υλοποιείται με την απόφαση του Δ.Σ της επιτροπής.
«Γίνεται εξαιρετική δουλειά στην Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή του δήμου μας μας και ευχαριστώ πολύ γι αυτό τον πρόεδρο κ.Κλεπετσάνη. Η δωρεάν κάρτα υγείας σε όλους τους μαθητές είναι μια πολύ σημαντική κίνηση που ανακουφίζει σε μεγάλο βαθμό τις οικογένειες των παιδιών» ανέφερε ο Δήμαρχος.

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μια πολύ σημαντική παροχή για τους μαθητές των σχολείων μας, δωρεάν κάρτα υγείας για όλα τα παιδιά, μια ευγενική χορηγία της εταιρίας New Health System τον πρόεδρο της οποίας κ.Χρήστο Ζαχαράτο ευχαριστώ θερμά και δημόσια» δήλωσε ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Μιχάλης Κλεπετσάνης .

Οι γονείς θα λάβουν από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων το έντυπο της εταιρίας ώστε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν. Πρέπει να υπάρχει συγκατάθεση των γονέων λόγω των προσωπικών δεδομένων. Έπειτα θα παραλάβουν την βεβαίωση από συνεργάτης της New Health System.
Η εταιρία η οποία δημιουργεί και διαχειρίζεται υπηρεσίες υγείας για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιριών και μεγάλων οργανισμών, παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ πακέτο που περιλαμβάνει:
• Ετήσιο αιματολογικό έλεγχο
• Ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο
• Αποζημίωση εξόδων έως 100 ευρώ ανα περιστατικό σε περίπτωση ατυχήματος.

Στην συνέντευξη τύπου παρακάθισε και ο σύμβουλος Παιδείας Παναγιώτης Σακελλαράκης ενημερώνοντας για τα προγράμματα δια βίου μάθησης που υλοποιούνται από τον δήμο, προγράμματα με ευρύ φάσμα αντικειμένων και μεγάλη ανταπόκριση.