H New Line System Α.Ε. και σε στρατηγική συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα έχει αναλάβει την δημιουργία και υποστήριξη πανελλαδικού δικτύου επιχειρήσεων οι οποίοι αφού πιστοποιηθούν από την Τράπεζα της Ελλάδος, βάσει του νόμου 4446/2016, μπορούν να πραγματοποιούν χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

​Η Εθνική Τράπεζα ιδρύθηκε το 1841 και αποτέλεσε την πρώτη τράπεζα του νεοελληνικού κράτους. Σήμερα η Εθνική ηγείται ενός από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερου​ς Ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, με δυναμική συμβολή στη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας και τον αναπτυξιακό και κοινωνικό μετασχηματισμό της χώρας.

Η Εθνική προσφέρει ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών. Η NLS και όλα τα καταστήματά της είναι πιστοποιημένη αντιπρόσωπος ιδρύματος πληρωμών της Τράπεζας της Ελλάδος και συνεργάτης της Εθνικής Τράπεζας υποστηρίζοντας την υπηρεσία “i–bank Pay Spot”, με σκοπό την πραγματοποίηση χρηματοοικονομικών συναλλαγών και εξόφλησης πάσης φύσεως λογαριασμών.

Σήμερα τουλάχιστον το 45% των πολιτών εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω μη ηλεκτρονικών τρόπων σε φυσικά καταστήματα και όχι μέσω web banking. Κατά συνέπεια αυτό δημιουργεί μεγάλη ανάγκη για τη δημιουργία σημείων για την υποστήριξη του καταναλωτή κάτι το οποίο θα δημιουργήσει μεγάλη επισκεψιμότητα στο σημείο.

Μέσω του i-bank Pay Spot, η οποία είναι η υπηρεσία της Εθνικής Τράπεζας,
μπορούν εύκολα να εξοφληθούν περισσότερα από 150 είδη λογαριασμών.