Η NLS έχοντας ένα πολύ μεγάλο δίκτυο συνεργατών που προσμετρά πάνω από 3.100 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με την nrg, παρέχοντας στους συνεργάτες της τη δυνατότητα ανάπτυξης και υποστήριξη πελατών στον τομέα της ενέργειας, προωθώντας ειδικά προγράμματα εξοικονόμησης ρεύματος και φυσικού αερίου.

Η NLS παρέχει στο δίκτυό της την απαραίτητη εκπαίδευση καθώς και συνεχή μηχανογραφική & back office υποστήριξη η οποία απαιτείται για την καλύτερη δυνατή προώθηση των προϊόντων που παρέχει η nrg. Σκοπός είναι η αξιοποίηση της μεγάλης δυναμικής της αγοράς της ενέργειας ώστε να μπορέσει ο κάθε συνεργάτης να εξελιχθεί και να αναπτύξει το δικό του δίκτυο.

Μέσα από τα πρωτοποριακά προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό. Ο τομέας της ενέργειας έχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη εργασιών και προσφέρει σημαντικά οφέλη για τον επιχειρηματία/συνεργάτη.

Η nrg, ανήκει στον όμιλο Motor Oil και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην αγορά της ενέργειας το 2012 αποτελώντας ήδη σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της ενέργειας στην Ελλάδα. Έχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και ένα δυναμικό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο, που αποτελείται από οικιακούς καταναλωτές, μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η nrg τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει εντυπωσιακή και ραγδαία ανοδική πορεία.

Πρωταρχικός στόχος της NLS και της nrg είναι
η προσφορά ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του οικιακού
και εμπορικού καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου
υπηρεσιών και προγραμμάτων ενέργειας.