Η  NLS προχώρησε σε σημαντική συμφωνία με τον όμιλο United Group (NOVA-WIND) με σκοπό την προώθηση των υπηρεσιών που διαθέτει η NOVA.

Η United Group είναι πολυεθνική εταιρία με έδρα την Ολλανδία με κυρίαρχη παρουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης στον τομέα των media, ψυχαγωγίας και τηλεπικοινωνιών.

Στην Ελλάδα προχώρησε στην εξαγορά της NOVA-Forthnet και εν συνεχεία της Wind, θέτοντας τις βάσεις για ισχυρή ανάπτυξη την επόμενη χρονική περίοδο.

H επίτευξη συμφωνίας της “NLS” με την United Group είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι εξασφαλίζει την δυνατότητα προώθησης των υπηρεσιών της NOVA, που προβλέπεται να έχουν ισχυρή ανάπτυξη το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς παγκοσμίως τα ποσοστά των ανθρώπων που εντάσσονται σε υψηλών προδιαγραφών πλατφόρμες τηλεοράσεων και ψυχαγωγίας είναι σημαντικά ενισχυμένα.

H ανάπτυξη των υπηρεσιών πλατφόρμας τηλεόρασης και ψυχαγωγίας σε συνδυασμό με υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet από τους επαγγελματίες διαμεσολαβητές έχει ιδιαίτερα μεγάλη προοπτική και εξασφαλίζει μεγάλα οικονομικά και εμπορικά οφέλη. Το δίκτυο συνεργατών της NLS αποκτά πρόσβαση στα πακέτα ψυχαγωγίας, ίντερνετ και τηλεφωνίας του ομίλου United Group (Nova-Wind). Η νέα στρατηγική συνεργασία αποτελεί προνόμιο για τους αντιπροσώπους της NLS, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να διευρύνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους και να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο συνεργαζόμενο δίκτυο της NLS καθώς και στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.