Γίνε Συνεργάτης μας

Είμαστε η εταιρεία New Line System και έχουμε δημιουργήσει έναν νέο κόσμο στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές και την υποστήριξη δικτύου πωλήσεων. Το φάσμα συνεργατών μας έχει ανοίξει τα φτερά του και αγκαλιάζει επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη δυναμική μας και να στηρίξουμε νέους επαγγελματίες συνεργάτες. Επαγγελματίες με στόχους, εμπειρία και καταξίωση που ενδιαφέρονται για μια επικερδή συνεργασία.

Η NLS στη μέχρι τώρα πορεία της έχει καταφέρει να δημιουργήσει ισχυρούς, στρατηγικούς και μακροχρόνιους επαγγελματικούς δεσμούς με την nrg, την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, τη Nova, τη Western Union και άλλες εταιρίες.

Κάθε συνεργάτης μας, μπορεί να επωφεληθεί από τα προνόμια και τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας και να αλλάξει μια για πάντα την επαγγελματική του καριέρα και πορεία.

 • Επικοινωνήστε μαζί μας 
 • Τηλέφωνο : 2107546000
 • Email : info@newlinesystem.gr

Συμπληρώστε τη φόρμα


  Η NLS δίπλα σας!

   Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας;

  01

  Το κατάστημά σας μπορεί να μετατραπεί σε εξουσιοδοτημένο έξυπνο σημείο εξόφλησης πάσης φύσεως λογαριασμών μέσω Εθνικής Τράπεζας

   02

  Μπορείτε να κάνετε το γραφείο ή το κατάστημά σας αναγνωρισμένο σημείο και μέλος του δικτύου συνεργατών της εταιρείας ενέργειας nrg

  03

  Δίνετε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να μεταφέρουν χρήματα με ευκολία σε όλο τον κόσμο μέσω της Western Union

  04

  Αναλαμβάνουμε εκ μέρους σας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση στεγαστικού δανείου μέσω της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος για τους πελάτες του καταστήματός σας

  05

  Διαχειρίζεστε μοναδικά προγράμματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης σε ασυναγώνιστες τιμές μέσω της New Health System (NHS)

  06

  Προσφέρετε στους επαγγελματίες πελάτες σας, τη δυνατότητα λήψης του κατάλληλου επιχειρηματικού δανείου ή επιχορήγησης με την καθοδήγηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων συμβούλων της NLS και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας

  07

  Έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε στους πελάτες σας μοναδικές υπηρεσίες και πακέτα τηλεφωνίας, Internet και τηλεόρασης μέσω της Nova

   Πώς θα σας ωφελήσει η ένταξη στην NLS;

  Ζούμε σε μια περίοδο που ο γενικός κανόνας είναι πως οι «δυνατοί» θα προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά. Στο πλαίσιο του ανταγωνισμού και της ανάγκης για προώθηση των υπηρεσιών που παρέχετε στους πελάτες σας είναι σημαντικό να αναδείξετε το όνομα και την αξιοπιστία της επιχείρησής σας. Η συνεργασία με την New Line System θα ενισχύσει σημαντικά την ανάπτυξή σας.

  Το δίκτυο μας μέχρι τώρα απαριθμεί τουλάχιστον 3.100 ικανοποιημένους συνεργάτες σε όλη την επικράτεια. Εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και να γίνετε ένας από εμάς;
  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας

  Από τη στιγμή που θα επιλέξετε να γίνετε συνεργάτης μας, το κατάστημα ή το γραφείο σας αυτόματα επεκτείνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες του και απευθύνεται σε ευρύτερο κοινό.
  Ουσιαστικά, μετατρέπετε τον επαγγελματικό σας χώρο από ένα μέρος όπου ο πελάτης θα σας επισκεφτεί για έναν και μόνο συγκεκριμένο σκοπό, σε έναν πολυδύναμο και πολυδιάστατο χώρο που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και υπηρεσίες.

  Για παράδειγμα, ένας πελάτης που θέλει να αγοράσει κάτι που παρέχετε και ξέρει ότι στο κατάστημά σας μπορεί να εξοφλήσει τους λογαριασμούς του, σαφώς και θα προτιμήσει εσάς από μία αντίστοιχη επιχείρηση που δεν του δίνει αυτή τη δυνατότητα.

  Είτε είστε επιχειρηματίες και έχετε υπό την ευθύνη σας ένα κατάστημα, είτε είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή προσφέρετε υπηρεσίες στο προσωπικό σας γραφείο, ο σκοπός είναι πάντα ένας… Η αύξηση των πωλήσεων σας.