Λ.Κηφισίας 230, 15231 Χαλάνδρι Αθήνα info@newlinesystem.gr
WATT +VOLT | New Line System
Λ.Κηφισίας 230, 15231 Χαλάνδρι Αθήνα info@newlinesystem.gr


 

Η WATT+VOLT είναι αμιγώς Ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Αποτελεί μια κερδοφόρα και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία επεκτείνει διαρκώς τις δραστηριότητές της σε πολλαπλούς τομείς επιχειρηματικής ανάπτυξης, στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. To 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.

Η WATT+VOLT παρέχει εδώ και χρόνια, με αξιοπιστία και συνέπεια, ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια, επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις, τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η WATT+VOLT αποτελεί έναν ευέλικτο οργανισμό που εξελίσσεται διαρκώς, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της ενέργειας. Με έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων, είναι σε θέση να προτείνει αξιόπιστες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και σε οικιακούς καταναλωτές.

Σε συνεργασία με τη WATT+VOLT, η NHS προσφέρει λύσεις στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας για τον ιδιώτη και την επιχείρηση:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας: https://www.watt-volt.gr/, ή να δείτε τον κατάλογο των υπηρεσιών της εδώ:

HOME ENERGY_LEAFLET

CORPORATE ENERGY_LEAFLET