Λ.Κηφισίας 230, 15231 Χαλάνδρι Αθήνα info@newlinesystem.gr
Ποιοι Είμαστε | New Line System
Λ.Κηφισίας 230, 15231 Χαλάνδρι Αθήνα info@newlinesystem.gr

Ποιοί Είμαστε

 

Η New Line System (NLS) είναι εταιρία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύου πωλήσεων και χρηματοοικονομικών συναλλαγών, με σκοπό την εξειδικευμένη διαχείριση έργων & προώθηση υπηρεσιών.

H NLS και σε στρατηγική συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα έχει αναλάβει την δημιουργία και υποστήριξη πανελλαδικού δικτύου επιχειρήσεων οι οποίες μπορούν να πραγματοποιούν χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Επιπλέον, η NLS, έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με κορυφαίες στο είδος τους εταιρίες της αγοράς όπως οι:

 NRG, του ομίλου Motor Oil,η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της ενέργειας στην Ελλάδα. Έχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και ένα δυναμικό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο, που αποτελείται από οικιακούς καταναλωτές, μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η nrg τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει εντυπωσιακή και ραγδαία ανοδική πορεία.

NHS, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της δημιουργίας και διαχείρισης προγραμμάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό Ασφαλιστικών Εταιριών και Οργανισμών, με πιστοποίηση για την ποιότητα των υπηρεσιών της αλλά και των διαδικασιών που εφαρμόζει.

Το δίκτυο πωλήσεων και σημείων της NLS υποστηρίζεται από εξειδικευμένο διοικητικό προσωπικό σε κάθε περιφέρεια καθώς και από το σύνολο των τμημάτων των κεντρικών γραφείων της εταιρίας, όπως επίσης και από έμπειρο τμήμα IT.